Mat och underhållning

Basta & pasta

Fredag kl.17.30-20.00 är strandbastun traditionsenligt bokad för tävlande i stafetterna. På lördag är den bokad hela dagen för våra tävlande!

Traditionsenligt ordnas på fredagen från kl.18.30 även ett pastaparty i Käringsund, vilket inkluderas i allas anmälningsavgifter. Även icke-deltagare är välkomna att delta i pastaparty (10€/ vuxna, 7€/ barn 5-12 år – betalas på plats!)

Kom och ladda inför lördagens tävling och samtidigt träffa de andra deltagarna!

Avslutningsmiddag

På lördagen kl.19.00 strålar triathlonister och sponsorer tillsammans i en suverän middag. Till priset av endast 35€ (5-12 åriga barn 15€) får du njuta av en härlig grillbuffé. Det passar bra att även boka en plats för icke-deltagare.
Bokningar till middagen görs i samband med din online-registering eller till info@alandevent.com

Middagen ingår i Käringsund Triathlon- boendepaketet.

Därtill…

Under tävlingsdagarna spelar Dj Timmy musik för oss.
På lördagen hälsar Peppi Pirat på och hejar på minsta deltagarna under deras race!

Käringsund Viltsafari

Endast ca 1km från Käringsund Resort & Conference finns Käringsunds Viltsafari där man har möjlighet att se djur på nära håll! På en guidad tur med traktor och vagn i vilthägn kan du träffa på både kron- och dovhjortar, vildsvin, strutsar och lamor. Under turen görs uppehåll för att locka fram djuren och du får möjlighet att se dem på riktigt, riktigt nära håll. Flera av djuren får du dessutom mata. Safarituren tar ca 45 minuter och startar i närheten av Jakt- och Fiskemuseet i Käringsund på Eckerö.

söndag 29.8.2021 kl.11.00 har du möjlighet till en oförglömlig upplevelse där du får se vilda djur på riktigt nära håll. Vid behovs ordnas en extra tur även kl.12.00 samma dag.

Du kan boka plats till Käringsund Viltsafari i samband med att du bokar ditt boende till Käringsund Resort & Conference.
Om du inte bor på resorten kan du förhandsboka din plats på viltsafari@aland.net

Mera info om Käringsund Viltsafari finns på www.granbergs.ax/viltsafari/


Käringsunds Viltsafari