Funktionärer

För att kunna genomföra ett lyckat och säkert evenemang och få det att fungera så bra som möjligt för både deltagare, publik och allmänhet så behöver vi hjälp av ett stort antal funktionärer.
Det är ett välkänt faktum att funktionärer bidrar till deltagarnas totala upplevelse av ett evenemang. Du kan som funktionär vara stolt över din insats eftersom inget lopp kunde genomföras utan er hjälp.

Inför varje års tävling har vi en lång lista med uppgifter som trafikvakter, tävlingskanslipersonal, båtfolk (för säkerhet vid simning), förstahjälp-personal, varvräknare, vätskepersonal e.t.c. som ska bemannas – så även inför Käringsund Triathlon 2021.

Finns kanske ditt namn på vår funktionärslista inför Käringsund Triathlon 2020?

Kanske ditt sällskap ska delta i loppet och du under tiden gärna vill ha en funktionärsuppgift. Eller kanske du tillsammans med din förening vill komma som en grupp och förtjäna en liten slant till er föreningskassa? Eller kanske du bara vill vara med och ta del av ett fartfyllt evenemang på ett annat sätt än de som deltar i loppet?

Du behöver inte kunna något om sporten och/eller ha några andra förkunskaper – vi lär dig det du behöver kunna. Vi ser dock gärna att du är över 18 år, men även för några yngre finns det uppgifter. För att övervaka simningen från kanot eller båt behöver du vara sjövan nog att kunna hjälpa/ rädda deltagare vid behov. FH-personal skall ha utbildning för sin uppgift.

Funktionärer kommer att behövas på fredag 27.8 ca kl.15.30-18.00 och på lördag 28.8 kl.8.30-18.00. Det är inget måste att vara med båda dagarna och/eller hela lördagen. Du hjälper oss redan långt på vägen om du kan vara med t.ex. den ena dagen, eller halva lördagen.
Troligtvis blir det aktuellt med en funktionärsträff före tävlingen!

Hör av dig till ia.colerus@alandevent.com om du är intresserad av att hjälpa till på Käringsund Triathlon 2021! I gengäld bjuder vi dig på ät- och drickbart både på lördag och söndag samt möjlighet att kostnadsfritt istället delta i något av våra andra idrottsevenemang!

Föreningar, klubbar, lag?

Föreningar som kommer funktionärer kan vi erbjuda en liten slant till föreningskassan.