- Amatör, proffs eller åskådare -

VÄLKOMMEN TILL KÄRINGSUND TRIATHLON

Käringsund triathlon-pausen fortsätter åtminstone 2023!

Ifjol var vi tyvärr var vi tvungna att ta det svåra beslutet att ställa in Käringsund Triathlon p.g.a lågt deltagarantal! Vi tog då samtidigt beslutet att Käringsund Triathlon inte heller arrangeras 2023, utan tidigast 2024.
Mera info om 2024 kommer senast på hösten 2023!

Åland Event ordnar däremot flera andra evenemang under 2023 – du hittar dem alla på www.alandevent.ax

Om du har frågor får ni gärna kontakta oss på info@alandevent.com

Tack för din förståelse!

 

2022:

26.-27.8.2022 är det dags för den 14:e upplagan av Käringsund Triathlon!
Alla de olika distanserna finns kvar, och därtill utökar vi med en individuell kort supersprint på fredag!   Även hoppet från båten finns kvar, både för ½ – och olympisk distans samt KOW-deltagare! Och, den familjära stämningen kommer förstås att finnas kvar!
Utöver det kommer vi 2022 att satsa på Käringsund Triathlon bli en unik tävling med underhållning, middagar, trevlig samvaro – helt enkelt en upplevelse som man länge minns!

Käringsund Triathlon fortsätter att vara ett evenemang med en passande start för alla – det finns individuella starter från de allra yngsta till äldre i både tävling- och motionsklasser.
2022 kommer traditionellt att inledas på fredag med stafett, som i år får sällskap av den individuella korta supersprinten! Lördagen ägnas åt alla de övriga individuella starterna som hör Käringsund Triathlon till!

          Välkomna till Käringsund Triathlon 26.-27.8.2022