- Amatör, proffs eller åskådare -

VÄLKOMMEN TILL KÄRINGSUND TRIATHLON

Käringsund Triathlon 2022 är inhiberat!

Tyvärr var vi tvungna att ta det svåra beslutet att ställa in årets Käringsund Triathlon på grund av för få deltagare! Med bara tre veckor kvar till tävlingen och endast ett 30-tal deltagare finns inga möjligheter att arrangera evenemanget! Detta är ett beslut som ingen tävlingsarrangör vill ta men ibland måste det fattas och vi hoppas att vi har din förståelse!

Alla anmälda deltagare har informerats om beslutet via e-post. Om de vill kan de istället delta i Åland Swimrun som arrangeras 9-10.9.2022, oavsett antal deltagare!
Samma tävlingscentrum! Samma vatten att simma i! Även mycket löpning men inga cyklar behövs där…🙃 Vi vill gärna ha er alla där med oss!
Mera information finns på www.swimrun.ax

Käringsund Triathlon arrangeras inte 2023, utan tidigast 2024.
Mera info kommer senast på hösten 2023!

Om du har frågor får ni gärna kontakta oss påinfo@alandevent.com

Tack för din förståelse!

 

2022:

26.-27.8.2022 är det dags för den 14:e upplagan av Käringsund Triathlon!
Alla de olika distanserna finns kvar, och därtill utökar vi med en individuell kort supersprint på fredag!   Även hoppet från båten finns kvar, både för ½ – och olympisk distans samt KOW-deltagare! Och, den familjära stämningen kommer förstås att finnas kvar!
Utöver det kommer vi 2022 att satsa på Käringsund Triathlon bli en unik tävling med underhållning, middagar, trevlig samvaro – helt enkelt en upplevelse som man länge minns!

Käringsund Triathlon fortsätter att vara ett evenemang med en passande start för alla – det finns individuella starter från de allra yngsta till äldre i både tävling- och motionsklasser.
2022 kommer traditionellt att inledas på fredag med stafett, som i år får sällskap av den individuella korta supersprinten! Lördagen ägnas åt alla de övriga individuella starterna som hör Käringsund Triathlon till!

          Välkomna till Käringsund Triathlon 26.-27.8.2022